Sähköinen kaupankäynti kasvaa jatkuvasti, ja sen odotetaan kasvavan entisestään vuonna 2023. Tämä tarkoittaa sitä, että online-kauppiaat tarvitsevat yhä tehokkaampia tapoja hallita verkkokauppaansa.  

Verkkokaupan perustaminen on yksi tehokkaimmista tavoista saada online-liiketoiminta käyntiin. Mutta ennen kuin aloitat, sinun on valittava oikea alusta, joka sopii tarpeisiisi ja tavoitteisiisi. WordPress tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia ja laajennuksia, joiden avulla voit luoda houkuttelevan ja helppokäyttöisen verkkokaupan. Tässä artikkelissa esittelemme 10 syytä, miksi WordPress on paras valinta verkkokaupan perustamiseen ja miksi se on parempi vaihtoehto kuin koodipohjaiset verkkosivustot. 

 

Aloita menestyvä verkkokauppa helposti WordPressilla 

 

Jos haluat aloittaa menestyvän verkkokaupan, WordPress voi olla juuri sinulle sopiva alusta. Intuitiivisen käyttöliittymän, laajan lisäosakirjaston ja vahvojen verkkokaupan ratkaisujen ansiosta WordPress on täydellinen alusta online-liiketoiminnan aloittamiseen ja kasvattamiseen. Sinun ei tarvitse olla koodaamisen asiantuntija käyttääksesi WordPressia, ja alustaa voidaan helposti räätälöidä vastaamaan yrityksesi erityistarpeita. 

 

Olitpa sitten myymässä fyysisiä tuotteita, digitaalisia tuotteita tai palveluita, WordPress tarjoaa tarvittavat työkalut menestyksen saavuttamiseksi. Sisäänrakennetun maksujenkäsittelyn, toimitusintegraatioiden ja helpon tuotteenhallinnan ansiosta verkkokaupan pyörittäminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Lisäksi WordPressin tehokkailla SEO-ominaisuuksilla tavoitat ja sitoudut enemmän asiakkaisiin kuin koskaan ennen. 

 

Joten miksi odottaa? Aloita matkasi kohti verkkokaupan menestystä WordPressilla jo tänään. Tässä ovat kymmenen mahdollista syytä valita WordPress verkkokauppa-aloitteellesi koodipohjaisen verkkosivuston sijaan:  

 

1. Intuitiivinen käyttöliittymä 

WordPressin käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja intuitiivinen, mikä helpottaa verkkokaupan ylläpitoa. Sen selkeä rakenne mahdollistaa nopean ja vaivattoman navigoinnin, joten voit keskittyä tuotteiden myyntiin sen sijaan, että yrittäisit selvittää monimutkaista käyttöliittymää. 

 

2. Laaja lisäosakirjasto 

WordPressilla on valtava lisäosakirjasto, joka tarjoaa paljon erilaisia työkaluja ja toiminnallisuuksia verkkokaupan kehittämiseen ja optimointiin. Voit löytää lisäosia esimerkiksi maksujenkäsittelyyn, varastonhallintaan, markkinointiin ja paljon muuhun.  

 

3. Voimakkaat verkkokaupan ratkaisut 

WordPress tarjoaa erittäin tehokkaat verkkokaupan ratkaisut, kuten WooCommerce-lisäosan, joka tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia verkkokaupan hallintaan. WooCommerce sisältää monia toimintoja, kuten maksujen käsittelyn, toimitusten hallinnan, tuotteiden luomisen ja lisäämisen, joten voit helposti aloittaa verkkokaupan pyörittämisen. 

 

4. Ei tarvita koodaustaitoja 

WordPressin käyttö ei edellytä koodaustaitoja, joten voit aloittaa verkkokaupan pyörittämisen ilman syvällistä teknistä osaamista. Voit helposti lisätä tuotteita, muokata ulkoasua ja käyttää erilaisia lisäosia ilman koodaustaitoja. 

 

5. Joustava ja mukautettava alusta 

WordPress on erittäin joustava ja mukautettava alusta, jonka avulla voit luoda juuri sellaisen verkkokaupan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi. Voit räätälöidä ulkoasua ja toiminnallisuuksia helposti tarpeidesi mukaan. 

 

6. Sisäänrakennettu maksujen käsittely ja toimitusintegraatiot 

WordPressilla on sisäänrakennettu maksujen käsittely ja toimitusintegraatiot, joten voit helposti käsitellä maksuja ja hoitaa toimitukset suoraan verkkokaupasta käsin. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, ja auttaa sinua keskittymään liiketoiminnan ydintoimintoihin. 

 

7. Helppo tuotteenhallinta 

WordPressin avulla voit helposti hallita tuotteitasi ja lisätä uusia tuotteita verkkokauppaan. Voit myös helposti muokata tuotteiden tietoja ja hintoja tarpeidesi mukaan. Tämä tekee tuotteenhallinnasta vaivatonta ja helppoa, jotta voit keskittyä muihin tärkeisiin liiketoimintatehtäviin.

 

8. Vahvat SEO-ominaisuudet 

WordPressin avulla voit optimoida verkkokauppasi hakukoneille, jotta se näkyisi korkeammalla hakutuloksissa. Voit käyttää monia erilaisia ​​SEO-lisäosia, jotka auttavat sinua parantamaan sivustosi löydettävyyttä ja näkyvyyttä. Tämä auttaa sinua houkuttelemaan enemmän kävijöitä verkkokauppaasi ja kasvattamaan myyntiäsi. 

 

9. Skalautuva tulevaisuuden kasvua varten 

WordPress on erittäin skaalautuva alusta, mikä tarkoittaa, että se pystyy käsittelemään kasvavaa liikennettä ja suurempaa asiakaskuntaa. Voit helposti lisätä lisää resursseja, kuten palvelimia ja tallennustilaa, tarpeen mukaan. Tämä tekee WordPressista ihanteellisen ratkaisun kasvavalle verkkokaupalle. 

 

10. Luotettava ja turvallinen alusta 

WordPress on erittäin luotettava ja turvallinen alusta, joka on suosittu monien suurten yritysten ja organisaatioiden keskuudessa. WordPressin kehittäjät julkaisevat säännöllisesti päivityksiä ja korjauksia, jotka pitävät verkkokauppasi turvassa. Lisäksi voit käyttää monia erilaisia turvallisuuslisäosia, jotka auttavat suojaamaan verkkokauppasi haittaohjelmilta, hakkeroinnilta ja muilta uhilta. 

 

Mitkä ovat Suomen parhaat WordPress-verkkopalvelumahdollisuudet? 

 

Tämä on luettelo vuoden 2023 parhaimmiksi arvioiduista WordPress-verkkopalveluista, jotka sopivat täydellisesti suomalaisille verkkokaupan aloittelijoille: 

 

Easywp.fi 

EasyWP tarjoaa nopean, helpon ja edullisen tavan aloittaa WordPress-verkkosivuston. Heidän palvelunsa avulla voit luoda uuden verkkosivuston muutamassa minuutissa ja saada käyttöösi kaikki tarvittavat työkalut menestyvän verkkosivuston luomiseen. 

 

StableHost 

StableHost on luotettava ja edullinen WordPress-verkkosivustojen isäntä. He tarjoavat erinomaisen käyttäjäkokemuksen, nopeat latausajat ja erinomaisen teknisen tuen. Jos etsit vakautta ja luotettavuutta verkkosivustollesi, StableHost on erinomainen vaihtoehto. 

 

MissHosting 

MissHosting on yksi suosituimmista WordPress-verkkosivustojen isännistä Pohjoismaissa. Heidän palveluihinsa kuuluu nopea palvelinnopeus, luotettava asiakastuki ja erinomaiset verkkoturvallisuusominaisuudet. Jos haluat luoda nopean ja turvallisen WordPress-verkkosivuston, MissHosting on hyvä valinta. 

 

ProfesionalHosting.com 

ProfesionalHosting.com on luotettava ja tehokas WordPress-verkkosivustojen isäntä, joka tarjoaa monia ominaisuuksia ja työkaluja menestyvän verkkosivuston luomiseen. Heidän palveluihinsa kuuluu nopeat latausajat, tehokkaat palvelimet ja erinomainen asiakastuki. ProfessionalHosting.com on erinomainen vaihtoehto verkkosivuston aloittamiseen. 

 

Hostek.com 

Hostek.com on yksi suosituimmista WordPress-verkkosivustojen isännistä, joka tarjoaa nopeita palvelimia, erinomaisen käyttäjäkokemuksen ja edulliset hinnat. Heidän palveluihinsa kuuluu myös erinomainen tekninen tuki, joka auttaa sinua ratkaisemaan kaikki tekniset ongelmat, jotka voivat ilmetä verkkosivustollasi. 

 

Domainkeskus.com 

Domainkeskus.com on Suomen suosituin WordPress-verkkosivustojen isäntä, joka tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia ja työkaluja menestyvän verkkosivuston luomiseen. Heidän palveluihinsa kuuluu nopeat latausajat, tehokkaat palvelimet ja erinomainen asiakastuki. Jos etsit luotettavaa ja helppoa tapaa aloittaa WordPress-verkkosivustosi, Domainkeskus.com on hyvä valinta. 

 

Nettihotelli.fi 

Nettihotelli.fi tarjoaa edullisen ja helppokäyttöisen WordPress-webhotellin, joka soveltuu erinomaisesti niin aloitteleville kuin kokeneillekin käyttäjille. Nettihotellin palvelut ovat luotettavia, turvallisia ja skaalautuvia, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan niille, jotka haluavat aloittaa verkkokaupan tai online-liiketoiminnan. 

 

Seravo 

Seravo on johtava WordPress-webhotellipalvelu, joka on suunniteltu erityisesti WordPressin käyttäjille. Seravon webhotellit ovat nopeita, turvallisia ja luotettavia, ja niitä käyttää jo yli 5 000 tyytyväistä asiakasta ympäri maailmaa. Seravon palveluihin sisältyy automaattiset päivitykset, huoltokäynnit ja tietoturvakorjaukset, mikä säästää aikaa ja vaivaa verkkosivustojen ylläpidossa. 

 

Johtopäätös 

Sähköinen kaupankäynti on yhä suositumpaa, joten verkkokauppiaat tarvitsevat alustoja, jotka ovat helppokäyttöisiä ja tarjoavat monipuolisia ominaisuuksia. WordPress vastaa tähän tarpeeseen tarjoamalla monipuolisia laajennuksia, joiden avulla voit räätälöidä verkkokaupan tarpeisiisi sopivaksi. Lisäksi, kun verkkokaupan ylläpitäminen on helppoa, voit keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen. 

 

Helppo tuotteenhallinta, vahvat SEO-ominaisuudet ja skalautuvuus tulevaisuuden kasvua varten ovat vain muutamia syitä valita WordPress koodipohjaisen verkkosivuston sijaan. Joten jos harkitset verkkokaupan perustamista vuonna 2023, kannattaa ehdottomasti harkita WordPressia alustana.