Tervetuloa EasyWP:n maailmaan! Me olemme luotettava ja nopea WordPress-hosting-palvelu, joka tarjoaa yksinkertaisen ja tehokkaan ratkaisun WordPress-sivustosi isännöintiin. Tarjoamme nopean ja luotettavan isännöinnin, jossa sivustosi latautuu ripeästi ja on aina käytettävissä. Asennus on helppoa ja nopeaa, ja tarjoamme myös automaattisia varmuuskopioita, jotta sivustosi tiedot ovat turvassa. Tarjoamme myös 24/7 tukea, jotta voit aina saada apua kysymyksiisi tai ongelmiisi. Olemme suunnitelleet palvelumme kasvamaan yhdessä sivustosi kanssa, joten voit luottaa siihen, että EasyWP tukee sivustosi kasvua. Tutustu sivuillamme lisää siihen, kuka olemme ja mitä tarjoamme sivustollesi!

Starter

EasyWP:n Starter-paketti tarjoaa perustason palvelut WordPress-sivuston isännöinnissä. Tämä paketti sisältää nopean ja luotettavan isännöinnin, helpon asennuksen, automaattiset varmuuskopiot ja 24/7 tukea. Starter-paketti on suunniteltu tarjoamaan perustason isännöintipalvelut pienille ja keskisuurille WordPress-sivustoille, jotka tarvitsevat luotettavan ja nopean isännöinnin. Tämä paketti on budjettiystävällinen ja tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle. Lisäksi voit aina päivittää pakettiasi tarpeidesi muuttuessa. 

 

Classic

EasyWP:n Classic-paketti tarjoaa keskitason palvelut WordPress-sivuston isännöinnissä. Tämä paketti sisältää kaikki Starter-paketin edut ja lisäksi entistä nopeamman isännöinnin ja parhaan suorituskyvyn. Classic-paketti on suunniteltu tarjoamaan korkealuokkaisia isännöintipalveluita keskisuurille ja suurille WordPress-sivustoille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja nopean isännöinnin. Tämä paketti on suunniteltu tarjoamaan parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja nopeuden, joten voit olla varma, että sivustosi toimii moitteettomasti. Lisäksi voit aina päivittää pakettiasi tarpeidesi muuttuessa.

 

Essentials

EasyWP:n Essentials-paketti tarjoaa premium-tason palvelut WordPress-sivuston isännöinnissä. Tämä paketti sisältää kaikki Starter- ja Classic-pakettien edut ja lisäksi entistä nopeamman isännöinnin, parhaan suorituskyvyn ja lisätyn tietoturvan. Essentials-paketti on suunniteltu tarjoamaan erittäin tehokkaita ja turvallisia isännöintipalveluita suurille ja vaativille WordPress-sivustoille, jotka tarvitsevat parasta mahdollista isännöintiä ja tietoturvaa. Tämä paketti tarjoaa erittäin nopean ja luotettavan isännöinnin sekä parhaan mahdollisen tietoturvan, jotta voit olla varma, että sivustosi toimii moitteettomasti ja on suojattu mahdollisilta uhilta. Lisäksi voit aina päivittää pakettiasi tarpeidesi muuttuessa.

 

E-Commerce

EasyWP:n E-Commerce-paketti on tarkoitettu erityisesti verkkokauppasivustoille. Tämä paketti sisältää kaikki Starter- ja Classic-pakettien edut ja lisäksi parannetun suorituskyvyn ja tehokkaan tietoturvan verkkokauppasivustoille. E-Commerce-paketti tarjoaa nopean ja luotettavan isännöinnin, jotta voit olla varma, että verkkokauppasi toimii moitteettomasti ja tarjoaa parhaan mahdollisen käyttökokemuksen asiakkaille. Tämä paketti tarjoaa myös erittäin tehokkaan tietoturvan, jotta voit olla varma, että verkkokauppasi on suojattu mahdollisilta uhilta ja että asiakkaiden henkilökohtaiset ja maksutiedot ovat turvassa. Voit aina päivittää pakettiasi tarpeidesi muuttuessa.

 

Enterprise

EasyWP:n Enterprise-paketti tarjoaa huippuluokan palvelut suurille ja vaativille yrityksille. Tämä paketti sisältää kaikki Starter- ja Classic-pakettien edut sekä Essentials-paketin lisäominaisuudet ja entistä tehokkaamman isännöinnin. Enterprise-paketti on suunniteltu tarjoamaan erittäin tehokkaita ja turvallisia isännöintipalveluita yrityksille, jotka tarvitsevat parasta mahdollista isännöintiä ja tietoturvaa. Tämä paketti tarjoaa erittäin nopean ja luotettavan isännöinnin sekä parhaan mahdollisen tietoturvan, jotta voit olla varma, että yrityksesi sivusto toimii moitteettomasti ja on suojattu mahdollisilta uhilta. Enterprise-paketti tarjoaa myös jatkuvan tukipalvelun, jotta voit saada apua ja tukea milloin tahansa tarvitsemasi.

 

Lopulliset sanat

Uskomme, että tarjoamme parhaan mahdollisen ratkaisun WordPress-sivustosi isännöinnille, ja uskomme vakaasti siihen, että pakettimme tarjoavat kaiken tarvitsemasi saadaksesi sivustosi toimimaan sujuvasti ja tehokkaasti. Meille tärkeintä on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua ja tukea, jotta voit keskittyä sivustosi kehittämiseen ja kasvattamiseen. Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää paketeistamme ja palveluistamme. Olemme valmiita auttamaan sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun sivustollesi!

 

Yleisesti kysytyt kysymykset

 

Miten EasyWP eroaa muista WordPress-hosting-palveluista? 

EasyWP tarjoaa nopean, luotettavan ja helppokäyttöisen WordPress-hosting-palvelun ilman tarpeetonta kikkailua ja ylimääräisiä ominaisuuksia. Tarjoamme nopean sivuston latausajan, automaattisia varmuuskopioita ja 24/7 asiakastukea. 

  

Voinko vaihtaa pakettia myöhemmin? 

Kyllä, voit vaihtaa pakettia milloin tahansa tilauksen hallinnan kautta. Suosittelemme valitsemaan aluksi sopivan paketin sivustosi tarpeiden perusteella, mutta voit vaihtaa pakettia tarpeen mukaan.
 

Miten valitsen oikean paketin sivustolleni?

Valitaksesi oikean paketin sivustollesi, sinun tulee harkita sivustosi tarpeita ja tavoitteita. Onko sivustosi henkilökohtainen blogi, yrityssivusto tai verkkokauppa? Tarvitsetko useita sähköpostiosoitteita, lisävarastointitilaa tai SSL-sertifikaattia? Kun olet määrittänyt tarpeisiisi vastaavat tarpeet, voit vertailla eri pakettivaihtoehtoja ja valita sopivimman.